Intézze ügyeit online!

 

Regisztráljon hírlevelünkre!

Mennyi vizet fogyaszt Ön naponta?

2 liternél többet
95 szavazat, 39%
1-2 litert
90 szavazat, 37%
1 liternél kevesebbet
32 szavazat, 13%
nem iszom vizet
27 szavazat, 11%

Aktuális híreink

Forgalmi rendváltozással járó rekonstrukció Zalaegerszeg belvárosában

Április 10-én elkezdődnek a munkálatok Zalaegerszegen, melynek célja az Ady Endre utca ivóvízvezetékének kiváltása.  A rekonstrukciós munkák során az elöregedett azbesztcement csöveket korszerű PVC vezetékre cseréljük - tájékoztatott Böcskey Zsolt, a Zalavíz Zrt. műszaki igazgatója.

 tovább >>>

Tájékoztató a számlázásról

Társaságunk a jogszabályi előírásokat követve módosította számlaképét. A változás célja, hogy megkönnyítse a közüzemi számlák közötti eligazodást.

 tovább >>>

A Víz Világnapját ünnepeltük

Tizenkettedik alkalommal ünnepelte a Zalavíz Zrt. a Víz Világnapját. Társaságunk rajz- és fotópályázatot hirdetett, illetve egész napos nyílt napot tartott a jeles nap alkalmából. A 2014-es világnap szlogenje: Víz és Energia.

 tovább >>>

Új számlaképet fejlesztünk

Lakossági Felhasználóink részére 2014. január 1-jétől új, egységes közmű-szolgáltatói számlakép kerül bevezetésre a 2013. évi CLXXVIII. törvény alapján.

 tovább >>>

Érvényes díjszabásunk

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2013. július 1-től érvényes - rezsicsökkentést tartalmazó - díjszabásunk elérhető az alábbi linken.

Megújul a pákai szennyvíztisztító telep

KEOP-1.2.0 pályázat keretében több mint 300 millió forintból újul meg a Zalavíz Zrt. által üzemeltett pákai szennyvíztisztító telep. A fejlesztésnek köszönhetően javul a kibocsátott tisztított szennyvíz minősége, mely hozzájárul a környezetterhelés csökkentéséhez.

 tovább >>>

KEOP projektzáró sajtótájékoztatót tartottunk

Tovább javul az ivóvíz minősége, ezzel együtt nő a szennyvízhálózat üzembiztonsága Zalaegerszegen. Az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően hatvanezer ember jut egészségesebb ivóvízhez, valamint a szennyvíztisztító telep hatékonysága is tovább növekedett.

 tovább >>>

Önkormányzati Dokumentumkezelő

Egyedi fejlesztésű dokumentumkezelő rendszert fejlesztett a Zalavíz Zrt. a tulajdonos önkormányzatoknak. A portált a 2013. december 4-én rendezett Önkormányzati Nyílt Napon mutatták be a megjelenteknek.

 tovább >>>

Tájékoztatás a házi szennyvízátemelők üzemeltetéséről

Tisztelt Felhasználónk!

Amennyiben az Ön felhasználási helyén a szennyvíz közcsatornába történő bevezetése házi szennyvíz beemelő szivattyú alkalmazásával került kialakításra, kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatást!

 tovább >>>

Újabb három biogázzal üzemelő autóbuszt adtak át Zalaegerszegen

Három új, biogázzal működő városi autóbuszt állított forgalomba a Zala Volán Zrt., melyek az Ökováros program keretében megkötött konzorciumi szerződés alapján járják Zalaegerszeg utcáit.

 tovább >>>

Fogyasztói Elégedettség Kérdőív nyereményjátékunk nyerteseit ajándékoztuk

Átvették nyereményeiket Társaságunk Fogyasztói Elégedettség Vizsgálat kérdőív nyereményjátékunk szerencsés nyertesei 2013. december 11-én. Az ajándékcsomagokat Tombi Ákos ügyfélszolgálati főelőadó adta át zalaegerszegi Ügyfélszolgálati Irodánkban.

 tovább >>>

Önkormányzati fórumot rendeztünk

Önkormányzati Nyílt Napon látta vendégül a Zala megyei polgármestereket a Zalavíz Zrt. vezetősége december 4-én. A Részvénytársaság. Központi Irodaházában tartott tájékoztatón részt vett Vigh László Országgyűlési képviselő és Rigó Csaba kormánymegbízott is. A szakmai napon a víziközmű szektor változásairól, a Társaság jelenlegi gazdasági helyzetéről, a műszaki fejlesztésekről volt szó, valamint bemutatásra került az egyedi fejlesztésű önkormányzati dokumentumkezelő portál, mely a szektorban egyedülálló.

 tovább >>>

Hogyan óvjuk vízmérőnket a fagytól?

A téli időszak egyik sorozatosan visszatérő problémája a vízmérők, belső vezetékhálózatok elfagyása. Az őszi megelőző figyelemfelhívások ellenére sokan csak tavasszal szembesülnek azzal, hogy a rendkívüli időjárás miatt probléma keletkezett.

 tovább >>>

Részt vettünk a Water Summit kiállításon

Szakmai előadásokkal és a nyilatkozat elfogadásával zárult a Budapest Water Summit 2013. október 11-én. A háromnapos rendezvény alatt mintegy 100 országból 2500 ember fordult meg a Millenáris Parkban. A Zalavíz Zrt. a Víz és szanitáció szakkiállításon a biogáz projekt tapasztalatait mutatta be, a Magyar Víziközmű Szövetség pavilonjánál.

 tovább >>>

Elsők közt kapott működési engedélyt Társaságunk

A Zalavíz Zrt. az első 14 víziközmű társaság között kapott működési engedélyt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól.

 tovább >>>

Átadtuk új hulladékfogadó állomásunk

Ünnepélyes keretek közt került átadásra a Zalavíz Zrt. zalaegerszegi Szennyvíztisztító telepén az a hulladékfogadó- és kezelő állomás, melynek eredményeként a telepen termelt biogáz mennyisége mintegy 30 százalékkal nő. A megnyitón Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatal elnöke köszöntötte elsőként a résztvevőket. tovább >>>

IV. Belvárosi ÖKO-Nap

Immár negyedik alakalommal rendezték meg Október 4-én a Dísz téren a Belvárosi ÖKO-napot, melyen a Zalavíz Zrt. is részt vett. tovább >>>

Mi szedtük!

Immár harmadik alkalommal vett részt a Zalavíz Zrt. a "TeSzedd, Önkéntesen a Tiszta Magyarországért" elnevezésű akción.

 tovább >>>

Tájékoztató a számlázásról, és megújult számlaképünkről

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a 2013. július-augusztus-szeptemberi átalányszámlák 2013. szeptemberének első hetében kerülnek postázásra. A fizetési határidő a július-augusztusi számlán feltüntetettel ellentétben 2013. szeptember 9-re módosul. Az érintett időszakra a Zalavíz Zrt. késedelmi kamatot nem számol fel.

 tovább >>>

Az AquaCity-ben jótékonykodtunk

Tizenkettedik alkalommal tartottak főzőversenyt az AquaCityben. A Zalavíz Zrt. csapata a többi résztvevővel ezúttal a város virágosításért gyűjtött.

 tovább >>>

Vízosztás a III. fokú hőségriasztásban Zalaegerszegen

A Zalavíz Zrt. a III. fokú hőségriasztás idején ismét hűs csapvízzel várja a kánikulában az utcán tartózkodókat.  A járókelők 10 - 15 óráig a zalaegerszegi Dísz téren számíthatnak egy pohárnyi felüdülésre. A vízosztás mellett a tavalyi évben méltán népszerűvé vált párakaput is felállítjuk a Dísz téren.

 tovább >>>

Zalavíz - Partner a rezsicsökkentésben

A rezsicsökkentésről szóló 2013. évi LIV. törvény értelmében a korábban megkezdett lakossági rezsicsökkentési intézkedéseket - többek között - a víziközmű szolgáltatásra is kiterjesztették. Ennek megfelelően a Zalavíz Zrt. 2013. július 1-től érvényesíti számláiban a 10%-os díjcsökkentést.

 tovább >>>

Köszöntöttük a londoni Olimpiáról hazatérő úszónőt

Sajtótájékoztató keretében köszöntötte az Olimpiáról hazatérő zalaegerszegi Szekeres Dorinát a Város Polgármesteri Hivatala, valamint támogatói augusztus 10-én. A Europtec-Zalavíz ZÚK úszónője 200 méter hátúszásban indult az előfutamon.

 tovább >>>

Három defibrillátort adott át a Zalavíz ZRt.

A Zalavíz ZRt. három defibrillátort helyezett üzembe augusztus 1-jén, szerdán 11 órakor. Az életmentő készülékek a vállalat zalaegerszegi Központi Irodaházában, Központi Telephelyén és Szennyvíztisztító telepén kerülnek elhelyezésre. A három készülékből kettőt a Zalavíz vásárolt meg, a harmadik eszköz dolgozói felajánlás jóvoltából került beszerzésre.

 tovább >>>

Tulajdonosi részvényeket értékesített vállalatunk

A Zalavíz ZRt. részvényeiből 29 darab részvény került értékesítésre július 11-én, ezek közül 28 olyan önkormányzat részére, amelyek eddig nem rendelkeztek tulajdonhányaddal. A 29 településből 18 településen eddig is Társaságunk végezte a víziközmű szolgáltatást, azonban 11 olyan településsel is bővül a tulajdonosaink köre, ahol jelenleg más szolgáltató végzi ezt a tevékenységet. A két legnagyobb település ezek közül Zalaszentgrót és Zalalövő.

 tovább >>>

"Szennyvízből üzemanyag" hajtja az első zalaegerszegi ökobuszt

Újabb mérföldkövéhez érkezett a Zalavíz Zrt. szennyvízből üzemanyag projektje. Június 27-én, szerdán 10 órakor hivatalosan is átadásra került a Zala Volán Zrt. CNG üzemű helyi járatú autóbusza, aminek üzemanyaga nem más, mint a Zalavíz Zrt. zalaegerszegi szennyvíztisztító telepén előállított biometán.

 tovább >>>

Egyedülálló, metángáz üzemű járműflotta átadás

Szeptember 2-án, az országban, sőt Közép-Európában egyedülálló kishaszon-gépjármű flotta kerül üzembe helyezésre a Zalavíz Zrt-nél. A Zala megyében 124 településen víz- és csatornaszolgáltatást folytató vízmű nyolc darab gyárilag kialakított, metángáz üzemű kishaszon gépjárművel váltja ki elöregedett járműveit.

 tovább >>>

Megújul az üzletszabályzatunk

A víziközmű-szolgáltatásról szóló 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet alapján megújul társaságunk üzletszabályzata.

 tovább >>>