Intézze ügyeit online!

 

Regisztráljon hírlevelünkre!

Mennyi vizet fogyaszt Ön naponta?

2 liternél többet
95 szavazat, 39%
1-2 litert
90 szavazat, 37%
1 liternél kevesebbet
32 szavazat, 13%
nem iszom vizet
27 szavazat, 11%

Aktuális híreink

Ügyfélszolgálati irodáink év végi nyitvatartása

Tájékoztatjuk tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Ügyfélszolgálati Irodáink év végi nyitva tartása a következőképpen alakul:

 tovább >>>

Zalavíz e-számla

Intézze számlügyeit és befizetéseit online

 tovább >>>

Elindítottuk Partner Plusz programunkat

Mi, a Zalavíznél mindig is arra törekedünk, hogy a minőségi szolgáltatás mellett értéket teremtsünk. A szakmai tapasztalatot és a technológiát a közösség szolgálatába állítva olyan innovatív megoldásokat hozunk létre, melyekkel szolgáltatásaink magasabb színvonalúvá és biztonságosabbá válnak. Azt az elvet valljuk, hogy társadalmilag felelős közmű szolgáltatóként olyan költséghatékony, előremutató technológiákat kell alkalmaznunk, melyekkel üzemeltetési költségeinket csökkentjük, az így megtakarított költséget pedig a szolgáltatást igénybe vevő Fogyasztókra fordíthatjuk rezsicsökkentés formájában, vagy a további előremutató fejlesztésekhez szükséges önerő biztosítására.

 tovább >>>

Ivóvizet osztunk a hőségben

Friss ivóvízzel vártuk a zalaegerszegi piacon 2014. július 19-én, szombaton a járókelőket. Társaságunk a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartva lehetőségeihez mérten igyekszik támogatni a szolgáltatási területén élőket, ennek részeként a kánikula ideje alatt hűsítő ivóvízzel és párakapuval frissítjük az utcán tartózkodókat.

 tovább >>>

Unokáink közműhálózatát építjük

Június 27-én elkezdődnek a munkálatok Zalaegerszegen, melynek célja a történelmi belváros közműhálózatának fejlesztése.  A rekonstrukciós munkák során az azbesztcement csöveket korszerű vezetékre cseréljük - tájékoztatott Böcskey Zsolt, a Zalavíz Zrt. műszaki igazgatója. - A hálózat korszerűsítése mellett az üzembiztonság növelése is a célunk.

 tovább >>>

Gyereknapi üzemlátogatás

A gyereknapi rendezvényekhez kapcsolódóan a Zalavíz Zrt. újra megnyitotta kapuit az óvodások és általános iskolások között. A május 21-i egész napos üzemlátogatás során több mint 200 gyerek fordult meg zalaegerszegi Központi Telephelyünkön.

 tovább >>>

Átadtuk kérdőívünk nyertesének a táblagépet

Németh Andrea gazdasági igazgató átadta a nyereményét, egy táblagépet a zalaegerszegi Tavaszi Vásár ideje alatt megrendezett Zalavíz kvízjáték nyertesének.

 tovább >>>

Helytállás a viharban is

A Zalavíz Zrt. felelős közszolgáltatóként lehetőségeihez mérten igyekszik segíteni a szolgáltatási terültén élőket. A nehéz időjárási körülmények között fél tucat munkatársunk vett részt - szabadidejüket feláldozva - a vihar okozta károk elhárításában.

 tovább >>>

Mi is szedtük! Végigsöpörtünk a városon

Az Egerszeg Fesztivál előtt hagyományosan megtartott "Söpörjünk végig a városon" elnevezésű köztisztisztasági akció az idei évben csatlakozott a Kormányhivatalok által szervezett TeSzedd! akcióhoz.

 tovább >>>

Forgalmi rendváltozással járó rekonstrukció Zalaegerszeg belvárosában

Április 10-én elkezdődnek a munkálatok Zalaegerszegen, melynek célja az Ady Endre utca ivóvízvezetékének kiváltása.  A rekonstrukciós munkák során az elöregedett azbesztcement csöveket korszerű PVC vezetékre cseréljük - tájékoztatott Böcskey Zsolt, a Zalavíz Zrt. műszaki igazgatója.

 tovább >>>

Tájékoztató a számlázásról

Társaságunk a jogszabályi előírásokat követve módosította számlaképét. A változás célja, hogy megkönnyítse a közüzemi számlák közötti eligazodást.

 tovább >>>

A Víz Világnapját ünnepeltük

Tizenkettedik alkalommal ünnepelte a Zalavíz Zrt. a Víz Világnapját. Társaságunk rajz- és fotópályázatot hirdetett, illetve egész napos nyílt napot tartott a jeles nap alkalmából. A 2014-es világnap szlogenje: Víz és Energia.

 tovább >>>

Érvényes díjszabásunk

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2013. július 1-től érvényes - rezsicsökkentést tartalmazó - díjszabásunk elérhető az alábbi linken.

Megújul a pákai szennyvíztisztító telep

KEOP-1.2.0 pályázat keretében több mint 300 millió forintból újul meg a Zalavíz Zrt. által üzemeltett pákai szennyvíztisztító telep. A fejlesztésnek köszönhetően javul a kibocsátott tisztított szennyvíz minősége, mely hozzájárul a környezetterhelés csökkentéséhez.

 tovább >>>

KEOP projektzáró sajtótájékoztatót tartottunk

Tovább javul az ivóvíz minősége, ezzel együtt nő a szennyvízhálózat üzembiztonsága Zalaegerszegen. Az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően hatvanezer ember jut egészségesebb ivóvízhez, valamint a szennyvíztisztító telep hatékonysága is tovább növekedett.

 tovább >>>

Önkormányzati Dokumentumkezelő

Egyedi fejlesztésű dokumentumkezelő rendszert fejlesztett a Zalavíz Zrt. a tulajdonos önkormányzatoknak. A portált a 2013. december 4-én rendezett Önkormányzati Nyílt Napon mutatták be a megjelenteknek.

 tovább >>>

Újabb három biogázzal üzemelő autóbuszt adtak át Zalaegerszegen

Három új, biogázzal működő városi autóbuszt állított forgalomba a Zala Volán Zrt., melyek az Ökováros program keretében megkötött konzorciumi szerződés alapján járják Zalaegerszeg utcáit.

 tovább >>>

Részt vettünk a Water Summit kiállításon

Szakmai előadásokkal és a nyilatkozat elfogadásával zárult a Budapest Water Summit 2013. október 11-én. A háromnapos rendezvény alatt mintegy 100 országból 2500 ember fordult meg a Millenáris Parkban. A Zalavíz Zrt. a Víz és szanitáció szakkiállításon a biogáz projekt tapasztalatait mutatta be, a Magyar Víziközmű Szövetség pavilonjánál.

 tovább >>>

Elsők közt kapott működési engedélyt Társaságunk

A Zalavíz Zrt. az első 14 víziközmű társaság között kapott működési engedélyt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól.

 tovább >>>

Megújul az üzletszabályzatunk

A víziközmű-szolgáltatásról szóló 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet alapján megújul társaságunk üzletszabályzata.

 tovább >>>

Irányítási rendszereink

Az Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zártkörűen Működő Részvénytársaság ivóvíz és csatornaszolgáltatási tevékenységet folytat. A Részvénytársaság célja, hogy tevékenysége során nem csak kimagasló minoségű szolgáltatást nyújtson a fogyasztóknak, vevőknek, hanem elébe kell mennie partnerei jövőbeli igényeinek is.

 tovább >>>