Intézze ügyeit online!

 

Regisztráljon hírlevelünkre!

Mennyi vizet fogyaszt Ön naponta?

2 liternél többet
95 szavazat, 39%
1-2 litert
90 szavazat, 37%
1 liternél kevesebbet
32 szavazat, 13%
nem iszom vizet
27 szavazat, 11%

Aktuális híreink

Ivóvizet osztunk a hőségben

Friss ivóvízzel vártuk a zalaegerszegi piacon 2014. július 19-én, szombaton a járókelőket. Társaságunk a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartva lehetőségeihez mérten igyekszik támogatni a szolgáltatási területén élőket, ennek részeként a kánikula ideje alatt hűsítő ivóvízzel és párakapuval frissítjük az utcán tartózkodókat.

 tovább >>>

Unokáink közműhálózatát építjük

Június 27-én elkezdődnek a munkálatok Zalaegerszegen, melynek célja a történelmi belváros közműhálózatának fejlesztése.  A rekonstrukciós munkák során az azbesztcement csöveket korszerű vezetékre cseréljük - tájékoztatott Böcskey Zsolt, a Zalavíz Zrt. műszaki igazgatója. - A hálózat korszerűsítése mellett az üzembiztonság növelése is a célunk.

 tovább >>>

Gyereknapi üzemlátogatás

A gyereknapi rendezvényekhez kapcsolódóan a Zalavíz Zrt. újra megnyitotta kapuit az óvodások és általános iskolások között. A május 21-i egész napos üzemlátogatás során több mint 200 gyerek fordult meg zalaegerszegi Központi Telephelyünkön.

 tovább >>>

Átadtuk kérdőívünk nyertesének a táblagépet

Németh Andrea gazdasági igazgató átadta a nyereményét, egy táblagépet a zalaegerszegi Tavaszi Vásár ideje alatt megrendezett Zalavíz kvízjáték nyertesének.

 tovább >>>

Helytállás a viharban is

A Zalavíz Zrt. felelős közszolgáltatóként lehetőségeihez mérten igyekszik segíteni a szolgáltatási terültén élőket. A nehéz időjárási körülmények között fél tucat munkatársunk vett részt - szabadidejüket feláldozva - a vihar okozta károk elhárításában.

 tovább >>>

Mi is szedtük! Végigsöpörtünk a városon

Az Egerszeg Fesztivál előtt hagyományosan megtartott "Söpörjünk végig a városon" elnevezésű köztisztisztasági akció az idei évben csatlakozott a Kormányhivatalok által szervezett TeSzedd! akcióhoz.

 tovább >>>

Forgalmi rendváltozással járó rekonstrukció Zalaegerszeg belvárosában

Április 10-én elkezdődnek a munkálatok Zalaegerszegen, melynek célja az Ady Endre utca ivóvízvezetékének kiváltása.  A rekonstrukciós munkák során az elöregedett azbesztcement csöveket korszerű PVC vezetékre cseréljük - tájékoztatott Böcskey Zsolt, a Zalavíz Zrt. műszaki igazgatója.

 tovább >>>

Tájékoztató a számlázásról

Társaságunk a jogszabályi előírásokat követve módosította számlaképét. A változás célja, hogy megkönnyítse a közüzemi számlák közötti eligazodást.

 tovább >>>

A Víz Világnapját ünnepeltük

Tizenkettedik alkalommal ünnepelte a Zalavíz Zrt. a Víz Világnapját. Társaságunk rajz- és fotópályázatot hirdetett, illetve egész napos nyílt napot tartott a jeles nap alkalmából. A 2014-es világnap szlogenje: Víz és Energia.

 tovább >>>

Érvényes díjszabásunk

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2013. július 1-től érvényes - rezsicsökkentést tartalmazó - díjszabásunk elérhető az alábbi linken.

Megújul a pákai szennyvíztisztító telep

KEOP-1.2.0 pályázat keretében több mint 300 millió forintból újul meg a Zalavíz Zrt. által üzemeltett pákai szennyvíztisztító telep. A fejlesztésnek köszönhetően javul a kibocsátott tisztított szennyvíz minősége, mely hozzájárul a környezetterhelés csökkentéséhez.

 tovább >>>

KEOP projektzáró sajtótájékoztatót tartottunk

Tovább javul az ivóvíz minősége, ezzel együtt nő a szennyvízhálózat üzembiztonsága Zalaegerszegen. Az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően hatvanezer ember jut egészségesebb ivóvízhez, valamint a szennyvíztisztító telep hatékonysága is tovább növekedett.

 tovább >>>

Önkormányzati Dokumentumkezelő

Egyedi fejlesztésű dokumentumkezelő rendszert fejlesztett a Zalavíz Zrt. a tulajdonos önkormányzatoknak. A portált a 2013. december 4-én rendezett Önkormányzati Nyílt Napon mutatták be a megjelenteknek.

 tovább >>>

Újabb három biogázzal üzemelő autóbuszt adtak át Zalaegerszegen

Három új, biogázzal működő városi autóbuszt állított forgalomba a Zala Volán Zrt., melyek az Ökováros program keretében megkötött konzorciumi szerződés alapján járják Zalaegerszeg utcáit.

 tovább >>>

Részt vettünk a Water Summit kiállításon

Szakmai előadásokkal és a nyilatkozat elfogadásával zárult a Budapest Water Summit 2013. október 11-én. A háromnapos rendezvény alatt mintegy 100 országból 2500 ember fordult meg a Millenáris Parkban. A Zalavíz Zrt. a Víz és szanitáció szakkiállításon a biogáz projekt tapasztalatait mutatta be, a Magyar Víziközmű Szövetség pavilonjánál.

 tovább >>>

Elsők közt kapott működési engedélyt Társaságunk

A Zalavíz Zrt. az első 14 víziközmű társaság között kapott működési engedélyt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól.

 tovább >>>

Megújul az üzletszabályzatunk

A víziközmű-szolgáltatásról szóló 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet alapján megújul társaságunk üzletszabályzata.

 tovább >>>