Intézze ügyeit online!

 

Regisztráljon hírlevelünkre!

Mennyi vizet fogyaszt Ön naponta?

2 liternél többet
95 szavazat, 39%
1-2 litert
90 szavazat, 37%
1 liternél kevesebbet
32 szavazat, 13%
nem iszom vizet
27 szavazat, 11%

Aktuális híreink

Fogyatékosság-barát munkahely lett a Zalavíz Zrt.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány képviselői által közösen átadott - az idén 26 - elismerés célja, hogy az álláskereső fogyatékos emberek és a foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók egymásra találjanak.

 tovább >>>

Üzemlátogatással és rajzpályázattal ünnepeltük a Víz Világnapját

A 2015-ös Víz Világnapja a nemzetközi együttműködésre igyekszik felhívni a figyelmet. A Zalavíz Zrt. már tizenegy éve ünnepli meg a jeles eseményt, az idei évben hagyományosan pályázatokkal és üzemlátogatással kívántuk felhívni a figyelmet természeti kincsünk fontosságára. Társaságunk a 2015-ös Víz Világnapja alkalmából egyfordulós rajzpályázatot hirdetett, "Víz és fenntartható fejlődés" szlogennel, mellyel elsősorban a fiatalabb korosztály figyelmét szerettük volna a vízre fordítani.

 tovább >>>

Közlemény - KEOP ivóvízminőség javító program jelenlegi állásáról

A ZALAVÍZ Zrt. szolgáltatási területén (Észak- és Közép -Zala megye) lévő településeinek ivóvízminőség javítása és vízellátás fejlesztése című KEOP-7.1.3.0/09-2010-0017 azonosító számú projekt kapcsán 13 településen folynak kivitelezési munkák ebben az évben is.

 tovább >>>

Tájékoztató védendő fogyasztók nyilvántartásba vételéről

A Zalavíz Zrt. közszolgáltatóként a szociálisan rászoruló és a fogyatékkal élő felhasználói részére a következőket szem előtt tartva biztosítja a védendő felhasználók nyilvántartásába vételét. Társaságunk teljes körű támogatást szeretne nyújtani a törvényi előírások és lehetőségek pontos értelmezésében, hogy a jogosultak értesüljenek az őket érintő kedvezményekről, és igénybe vehessék ezeket.

 tovább >>>

Megújul az üzletszabályzatunk

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy megújul Társaságunk üzletszabályzata.

 tovább >>>

Tanúsítvány - zárt informatikai rendszer

A HUNGUARD Számítástechnikai-, informatikai kutató-fejlesztő és általános szolgáltató Kft. (1123 Budapest, Kékgolyó u. 6.) mint tanúsító szervezet tanúsítja, hogy az Észak-Zalai Víz és Csatornamű Zrt. által működtetett,a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 63. § (5) bekezdésében szereplő, a díjak hibátlan kiszámítását végző rendszerelemek 2014.11.25-én vizsgált állapota,mint zárt informatikai rendszer megfelel a 77/2013. (XII.19.) NFM rendelet 3. és 4. sz. melléklet  adminisztratív védelem 1, fizikai védelem 2, logikai védelem [3,3,3] biztonsági osztályába sorolt követelményeinek.

 tovább >>>

Fogyasztói Elégedettség Vizsgálat

Tisztelt Partnerünk! A Zalavíz Zrt. évek óta kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy Fogyasztói milyennek ítélik meg tevékenységét.

 tovább >>>

Tájékoztató új Fogyasztóink és Partnereink részére

Tájékoztatjuk Fogyasztóinkat és Partnereinket, hogy az Aquazala Kft. 2014.12.31-i hatállyal beolvadt az Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zrt-be (röviden Zalavíz Zrt.). A beolvadással az Aquazala Kft. megszűnt.

 tovább >>>

Zalavíz e-számla

Intézze számlügyeit és befizetéseit online

 tovább >>>

Önkormányzati Dokumentumkezelő

Egyedi fejlesztésű dokumentumkezelő rendszert fejlesztett a Zalavíz Zrt. a tulajdonos önkormányzatoknak. A portált a 2013. december 4-én rendezett Önkormányzati Nyílt Napon mutatták be a megjelenteknek.

 tovább >>>

Elsők közt kapott működési engedélyt Társaságunk

A Zalavíz Zrt. az első 14 víziközmű társaság között kapott működési engedélyt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól.

 tovább >>>

Irányítási rendszereink

Az Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zártkörűen Működő Részvénytársaság ivóvíz és csatornaszolgáltatási tevékenységet folytat. A Részvénytársaság célja, hogy tevékenysége során nem csak kimagasló minoségű szolgáltatást nyújtson a fogyasztóknak, vevőknek, hanem elébe kell mennie partnerei jövőbeli igényeinek is.

 tovább >>>