Intézze ügyeit online!

 

Regisztráljon hírlevelünkre!

Mennyi vizet fogyaszt Ön naponta?

2 liternél többet
95 szavazat, 39%
1-2 litert
90 szavazat, 37%
1 liternél kevesebbet
32 szavazat, 13%
nem iszom vizet
27 szavazat, 11%

Aktuális híreink

Tájékoztatás a Nyugati vízműtelepre, annak ellátási körzetére vonatkozóan

 Tisztelt Felhasználók!

 A Zalavíz Zrt., mint a Zalaegerszegi Víziközmű üzemeltetője, a következő információkat szeretné megosztani Önökkel:

A Felhasználók vízellátását két vízműtelep biztosítja Zalaegerszegen és  a környező településeken. Jelen tájékoztatás a Nyugati vízműtelepre, annak ellátási közretére vonatkozik, kiemelten Zalaegerszegre, annak városrészeire. A települések és városrészek az alábbiak: Kiskutas, Nagykutas, Hottó, Böde, Teskánd, Kökényesmindszent, Zalaszentmihályfa, Babosdöbréte, Rám, Zalaegerszeg - Andráshida, - Ságod, - Neszele Andráshida felőli része, az Olai városrész, a Rákóczi u. - Platán sor - Mártírok u. által határolt terület, de a Mártírok u. nem, Puskás T. úttól keletre eső terület, a Kertváros egy része, részben a Hegyalja és Átalszegett utak által határolt terület, Gálafej, Aranyoslap, Buslakpuszta és Cimpóhegy.

 tovább >>>

Nyerjen táblagépet kérdőívünk kitöltésével

Töltse ki Felhasználói Elégedettség Kérdőívünket, adja meg e-mail címét! Ezzel automatikusan részt vesz a sorsoláson, ahol egy táblagépet sorsolunk ki.

Felhasználói Elégedettség Kérdőív

Tájékoztató a vaspöri szennyvízrendszer díjszabásáról

Tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy Vaspör, Hagyárosbörönd és Ozmánbük települések víziközmű-szolgáltatási díj kapcsán határozatot hozott a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (továbbiakban: Hivatal).

 tovább >>>

Tájékoztató a KEOP-1.3.0 ivóvízminőség javító projekt

"A ZALAVIZ Zrt. szolgáltatási területén (Észak-és közép-Zala megye) lévő településeinek ivóvízminőség javítása és vízellátás fejlesztése" (KEOP-1.3.0/09-11/2013-0013) projekt kivitelezésére a FIDIC  Sárga Könyv szerint" tárgyú projekt kivitelezése  során az Ön fogyasztási helyének vízellátását biztosító Zalaegerszegi Vízmű  Nyugati átemelőjének területén új víztisztítómű épült.
Az új tisztítómű feladata kifogástalan minőségű tisztított ivóvíz biztosítása a Felhasználók részére. Az érintett felhasználóknak az alábbi hivatkozásokon elérhető tájékoztatást adjuk.

Fogyatékosság-barát munkahely lett a Zalavíz Zrt.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány képviselői által közösen átadott - az idén 26 - elismerés célja, hogy az álláskereső fogyatékos emberek és a foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók egymásra találjanak.

 tovább >>>

Üzemlátogatással és rajzpályázattal ünnepeltük a Víz Világnapját

A 2015-ös Víz Világnapja a nemzetközi együttműködésre igyekszik felhívni a figyelmet. A Zalavíz Zrt. már tizenegy éve ünnepli meg a jeles eseményt, az idei évben hagyományosan pályázatokkal és üzemlátogatással kívántuk felhívni a figyelmet természeti kincsünk fontosságára. Társaságunk a 2015-ös Víz Világnapja alkalmából egyfordulós rajzpályázatot hirdetett, "Víz és fenntartható fejlődés" szlogennel, mellyel elsősorban a fiatalabb korosztály figyelmét szerettük volna a vízre fordítani.

 tovább >>>

Közlemény - KEOP ivóvízminőség javító program jelenlegi állásáról

A ZALAVÍZ Zrt. szolgáltatási területén (Észak- és Közép -Zala megye) lévő településeinek ivóvízminőség javítása és vízellátás fejlesztése című KEOP-7.1.3.0/09-2010-0017 azonosító számú projekt kapcsán 13 településen folynak kivitelezési munkák ebben az évben is.

 tovább >>>

Tájékoztató védendő fogyasztók nyilvántartásba vételéről

A Zalavíz Zrt. közszolgáltatóként a szociálisan rászoruló és a fogyatékkal élő felhasználói részére a következőket szem előtt tartva biztosítja a védendő felhasználók nyilvántartásába vételét. Társaságunk teljes körű támogatást szeretne nyújtani a törvényi előírások és lehetőségek pontos értelmezésében, hogy a jogosultak értesüljenek az őket érintő kedvezményekről, és igénybe vehessék ezeket.

 tovább >>>

Megújul az üzletszabályzatunk

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy megújul Társaságunk üzletszabályzata.

 tovább >>>

Tanúsítvány - zárt informatikai rendszer

A HUNGUARD Számítástechnikai-, informatikai kutató-fejlesztő és általános szolgáltató Kft. (1123 Budapest, Kékgolyó u. 6.) mint tanúsító szervezet tanúsítja, hogy az Észak-Zalai Víz és Csatornamű Zrt. által működtetett,a víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 63. § (5) bekezdésében szereplő, a díjak hibátlan kiszámítását végző rendszerelemek 2014.11.25-én vizsgált állapota,mint zárt informatikai rendszer megfelel a 77/2013. (XII.19.) NFM rendelet 3. és 4. sz. melléklet  adminisztratív védelem 1, fizikai védelem 2, logikai védelem [3,3,3] biztonsági osztályába sorolt követelményeinek.

 tovább >>>

Tájékoztató új Fogyasztóink és Partnereink részére

Tájékoztatjuk Fogyasztóinkat és Partnereinket, hogy az Aquazala Kft. 2014.12.31-i hatállyal beolvadt az Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zrt-be (röviden Zalavíz Zrt.). A beolvadással az Aquazala Kft. megszűnt.

 tovább >>>

Zalavíz e-számla

Intézze számlügyeit és befizetéseit online

 tovább >>>

Önkormányzati Dokumentumkezelő

Egyedi fejlesztésű dokumentumkezelő rendszert fejlesztett a Zalavíz Zrt. a tulajdonos önkormányzatoknak. A portált a 2013. december 4-én rendezett Önkormányzati Nyílt Napon mutatták be a megjelenteknek.

 tovább >>>

Elsők közt kapott működési engedélyt Társaságunk

A Zalavíz Zrt. az első 14 víziközmű társaság között kapott működési engedélyt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivataltól.

 tovább >>>

Irányítási rendszereink

Az Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zártkörűen Működő Részvénytársaság ivóvíz és csatornaszolgáltatási tevékenységet folytat. A Részvénytársaság célja, hogy tevékenysége során nem csak kimagasló minoségű szolgáltatást nyújtson a fogyasztóknak, vevőknek, hanem elébe kell mennie partnerei jövőbeli igényeinek is.

 tovább >>>