Híreink

Híreink

Víz Világnapi pályázataink

Minden évben megünnepeljük a Víz Világnapját, hogy ezzel is felhívjuk a figyelmet az egyik legfontosabb természeti kincsünk, a víz fontosságára, védelmének szükségességére. Az idei évben hagyományosan alkotói pályázatot hirdetünk, valamint üzemlátogatást és szakmai napot szervezünk.

RAJZPÁLYÁZAT

Rajzpályázatunkat óvodásoknak, általános iskolás- és középiskolás tanulóknak, illetve egyetemi hallgatóknak írjuk ki. A pályázat szlogenje: „TISZTA VIZET”!

A rajzok az alábbi technikákkal készülhetnek: ceruza, festék. A megengedett maximális méret: A/3. A pályázathoz szükséges adatokat (név, óvoda/iskola neve, osztály/csoport, életkor, kapcsolattartó személy neve és telefonszáma/e-mail címe) a rajzlap hátulján, olvashatóan kérjük feltüntetni! Minden pályázó csak egy művel vehet részt a megmérettetésen. Egyéb képzőművészeti alkotásokat, valamint ragasztott pályaműveket nem értékelünk.

VIDEÓPÁLYÁZAT

Videópályázatunkat általános iskolás felsős, középiskolás és egyetemista tanulók részére hirdetjük meg. A pályázat szlogenje: „TISZTA VIZET”!

Célja, hogy olyan saját készítésű, kreatív kisfilmet készítsenek, amelyek a vízpazarlással és annak megelőzésével kapcsolatos témát érintik. A videó időtartama: 1 – 3 perc. Minden pályázó csak egy művel nevezhet a versenyre. A pályamunkákat CD vagy DVD lemezre írva várjuk címünkre. Lehetőség van online (felhőalapú) megosztásra is, ebben az esetben az átadás módjáról a zalaviz@zalaviz.hu e-mail címen lehet információt kérni.

PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA ÉS HATÁRIDEJE

Az alkotásokat 2017. március 9-ig várjuk, postai úton a Zalavíz Zrt. címére (8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 8.), valamint lehetőség van ugyanitt személyes átadásra is. A beérkezett pályamunkákból a Víz Világnapján kiállítást rendezünk, a legügyesebb alkotókat korcsoportonként értékes ajándékokkal jutalmazzuk. A legjobb alkotásokat honlapunkon és Facebook oldalunkon is közzétesszük.

A pályázati kiírás innen is letölthető.