Széchenyi 2020

Híreink

Híreink

"Az Év Felelős Foglalkoztatója" díjat kapott Társaságunk

Ünnepélyes díjátadón hirdette ki „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” pályázat nyerteseit az OFA Nonprofit Kft. Budapesten, a Várkert Bazárban.

 

A pályázat célja a vállaltok társadalmi felelősségvállalásának növelése, gazdaságfejlesztés, esélyegyenlősség kialakítása, környezetvédelem és a fiatalok foglakoztatásának elősegítése. Az idén  76 pályázat érkezett be a felhívásra, amely azt jelzi, hogy Magyarországon egyre több cég és intézmény felismeri, hogy a munkavállaló központi érték, és ezért a napi gyakorlatban tesznek.

„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” díjazottak:
az 1-től 50 főt foglalkoztató vállalkozások kategóriájában a Webstar Csoport Kft.,
az 51 és 500 fő közötti kategóriában az Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zrt.,
az 500 fő feletti foglalkoztatók kategóriájában a BorsodChem Zrt.,
a közszféra szervezetei közül a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara képzési különdíjat ajánlott fel annak a cégnek, amelyik élen jár a képzés/szakképzés területén. A különdíj győztese a Linamar Hungary Zrt. lett.

Az 1-től 50 főt foglalkoztató cégek pályázatai bebizonyították, hogy felelős foglalkoztatónak lenni nem feltétlenül pénz kérdése. A Mystic Nails Hungary Bt., olyan kreatív eszközökkel növeli munkatársai elkötelezettségét, amelyek bármely cég számára példaértékűek lehetnek. Ezért az OFA Nonprofit Kft. a „Legkreatívabb Felelős Foglalkoztató” címmel illette a céget.

Az 500 fő feletti foglalkoztatók között a zsűri egyedi külön elismerésre méltónak találta az Eurest Kft. munkáját. A cég ugyanis olyan rendkívüli fejlesztéseket hajtott végre, amelyet érdemes nyilvánosságra hozni. „A legötletesebb belső karrier utat megteremtő Felelős Foglalkoztató” elismerést az Eurest Kft.-nek ítélte az OFA Nonprofit Kft.

Fotógaléria: Az Év Felelős Foglalkoztatója

felelos_foglalkoztato.jpg