Híreink

Híreink

Védd természetesen! - Víz Világnapi rajzpályázat és üzemlátogatás

Minden évben megünnepeljük a Víz Világnapját, hogy ezzel is felhívjuk a figyelmet az egyik legfontosabb természeti kincsünk, a víz fontosságára, védelmének szükségességére. Az idei évben hagyományosan alkotói pályázatot hirdteünk, valamint üzemlátogatást szervezünk.

Az üzemlátogatásra 2018. március 5-ig lehet jelentkezni Zsuppán Krisztinánál a +36-92/500-300-as telefonszámon, illetve a zalaviz@zalaviz.hu e-mail címen.

Rajzpályázatunkat óvodásoknak, általános iskolás- és középiskolás tanulóknak írjuk ki.
A pályázat szlogenje: Védd természetesen!

A rajzok az alábbi technikákkal készülhetnek: ceruza, festék. A megengedett maximális méret: A/3. A pályázathoz szükséges adatokat (név, óvoda/iskola neve, osztály/korcsoport, életkor, kapcsolattartó személy neve telefonszáma/e-mail címe) a rajzlap hátulján, olvashatóan kérjük feltüntetni! Minden pályázó csak egy művel vehet részt a megmérettetésen. Egyéb képzőművészeti alkotásokat, valamint ragasztott pályaműveket nem értékelünk.

Az alkotásokat 2018. március 12-ig várjuk, postai úton a Zalavíz Zrt. címére (8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 8.), valamint lehetőség van ugyanitt személyes átadásra is. A beérkezett pályamunkákból a Víz Világnapján kiállítást rendezünk, a legügyesebb alkotókat korcsoportonként értékes ajándékokkal jutalmazzuk.