Híreink

Híreink

Ivóvíz hálózattisztítás Pacsa, Szentpéterúr, Zalaszentmárton, Zalaigrice településeken

Felhívjuk tisztelt fogyasztóink figyelmét, hogy Pacsa, Szentpéterúr, Zalaszentmárton, Zalaigrice településeken 2020. augusztus 7. és augusztus 17. között kollégáink ivóvízhálózat-tisztítási munkálatokat végeznek.

A munkák során időszakos vízhiányok várhatóak, melyek pontos időpontjáról illetve az ivóvíz-vételezési helyekről minden érintett fogyasztó részletes, szórólapos tájékoztatást kap.

A hálózattisztításhoz az ivóvízbekötéseket le kell zárnunk, majd a tisztítás után azokat (a vízmérő levétele mellett) át kell öblítenünk.

Kérjük együttműködésüket és türelmüket a feladatunk elvégzéséhez! A hálózattisztítási munkák az Önök érdekében, a megfelelő ivóvízminőség biztosításához szükségesek.

Az új víztisztító mű megépült, annak használatára fokozatosan állunk át. A megváltozott, az eddiginél jobb minőségű hálózatra bocsátott ivóvíz a vezetékeken megváltoztatja az eddig fenntartott biológiai-kémiai egyensúlyt, ezért a vezetékek falára az elmúlt évtizedek alatt került lerakódások lassú leválása várható. Az új egyensúly mielőbbi eléréséhez, a lerakódás leválási folyamatának gyorsítása érdekében végezzük el a hálózatok mechanikai és légdugós tisztítását, fertőtlenítését.

A napokra, utcákra lebontott részletes menetrendet IDE kattintva tekinthetik meg.

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!