Híreink

Híreink

Víz Világnapi emlékérem, -oklevél és Zalavízért érdemérem átadása

Idén szerényebb körülmények körülmények között, de megtörtént a Víz Világnapi emlékérem és oklevél, valamint a Zalavízért érdemérem átadása. 

A Magyar Víziközmű Szövetséget Nagy Edit főtitkár asszony képviselte.

Víz Világnapi emlékérmet kapott Ódor Rita, a Zalavíz Zrt. titkárságvezetője, 37 éve a Társaság elkötelezett, a cég érdekeit mindig szem előtt tartó munkatársa. Kiválóan ismeri az adminisztrációs és szervezési munka minden szegmensét, néhány éve a PR és marketing területe is hozzá tartozik. Feladatait kiváló minőségben, felelősségteljesen végzi.

Elismerő oklevelet kapott Tótivánné Decs Anna, a Zalavíz Zrt. tisztítási csoportvezetője, 35 éve kezdett el dolgozni a víziközmű ágazatban. Már fiatal vegyésztechnikusként vállalta a szakmai gyakorlatok vezetését, a vegyipari szakközépiskolások oktatását. Feladatait lelkiismeretesen és felelősségteljesen végzi, 2004 óta szervezi és irányítja a térség szennyvízelvezetését, - és tisztítását.

 

 

Társaságunknak hosszú évek óta fontos a kiemelkedő szakmai, irányítói és operatív, fizikai munkát végző munkavállalók elismerése.

A kitüntetés bronz alapanyagú kerek érem Farkas Ferenc alkotása, díszdobozban. Az érem első oldalán a társaság logója és a díj elnevezése, míg a hátsó oldalon az adományozás éve és a kitüntetett személy neve látható.

Zalavízért Érdemérmet kapott, 

Jandó Miklós 1984 márciusa óta munkatársunk, a Zalavíz Zrt-nél töltött hosszú évek alatt bizonyította szakmai képességeit, emberiességét proaktív hozzáállását mind munkatársainak, mind vezetői megelégedésére. Segítő szándékáról, a gyakran mostoha körülmények között is megbizonyosodást nyerünk. Ágazatban végzett kitartó és alázatos munkája a folyamatosan változó körülmények között is, példaértékű a jövő nemzedékének számára. Egyaránt részt vállal a készenlétben történő munkavégzésekből, a havaria eseteknél mindig számíthatunk rá. Mostanában pedig a hegesztő szakképzésben adja át szakmai tapasztalatait.

Miklós ezzel érdemelte ki 2020-ban a Zalavízért érdemérem kitüntetést.

 

Karakai Tamás közel 23 éve szolgálja a Zalavíz Zrt.-t.

Kiváló háttérember, aki szép „csendben” és szorgalmasan végzi munkáját.

Óriási és egyedülálló szakmai ismerete van a LIBRA anyaggazdálkodással érintett rendszeréhez, amelyet évek alatt sajátított el kellő szorgalommal és hivatástudattal.

Nélküle nem valósulhatott volna meg az a LIBRA korszerűsítés, amellyel az elmúlt 5 évben szinte teljes mértékben kiváltásra került a hagyományos papíralapú anyaggazdálkodási folyamat.

Az idei évben a koronavírus miatti nehéz helyzetben is kiválóan helyt állt, a megváltozott rendkívüli helyzet ellenére folyamatos és zavartalan volt az anyagellátás, a vírus elleni védőeszközök beszerzését szinte a lehetetlenség ellenére megoldotta szem előtt tartva a Társaság érdekeit is.

Tamás a Zalavíz iránt elkötelezett, naprakészen ismeri és alkalmazza a vonatkozó belső szabályzatokat, sok esetben ezzel konfliktust is felvállalva a kollégáival szemben. Nagyon jó és korrekt kapcsolatot ápol mind a kollégákkal, mind a beszállítókkal.

Tamás megérdemli a 2020-as Érdemérmet, főleg az idei rendkívüli helyzetben tett tevékenysége és hozzáállása alapján!

Ezúton is gratulálunk a Kollégáknak!