Archívum

Archívum

Bak település hálózattisztítás 07.19-23

Tisztelt Felhasználóink!
 
A Zalavíz Zrt. ezúton értesíti Önöket, hogy Bak település ivóvízvezetékhálózatán hálózattisztítást fog végezni 2021. július 19. és 2021. július 23. között, a szolgáltatott ivóvíz minőségének javítása érdekében.
 
 
 
 

A munkavégzés ütemezetten történik, a vezetékek tisztítása az adott szakaszokon 4-8 órás vízhiányt okozhat, amelynek pontos időpontjáról az érintett terület Felhasználóit szórólapon értesítjük.
 
A tisztítást következő technológiával végezzük:
Szivacsos tisztítás: a folyamat tisztítószivacsok csővezetékbe juttatásával történik. A tisztító eszközök, a szivacsok a csővezetékek faláról a lerakódott szennyeződéseket eltávolítják. A tisztítással egyidejűleg a vezetékszakasz fertőtlenítését, valamint öblítését is elvégezzük.
 
2021.07.19. hétfő Bak, Válicka utca Vízmű teleptől végig,
lajt elhelyezése:Spar áruház parkolója
2021.07.20. kedd Bak település teljes területe,
lajt elhelyezése: Rákóczi út- Táncsics u. elág., Kossuth út 117., Kossuth út ABC előtt, Dózsa u.- Rózsa u. elág., Ady u. 46., Válicka u. Spar parkoló
2021.07.21. szerda Bak, Kossuth út Rózsa utcától északra végig, Rózsa utca, Dózsa utca, Ady utca, Fenyősalja utca,
lajt elhelyezése: Dózsa u.- Rózsa u. elág., Kossuth út 64., Kossuth út 117., Ady u. 46.
2021.07.22. csütörtök Bak, Dózsa utca a Rózsa utcától végig, Fenyősalja utca, Ady utca, lajt elhelyezése: Dózsa u.- Ady u. elág., Ady u. 46.
2021.07.23. péntek Bak, Rákóczi út páratlan oldala Faluháztól Táncsics utcáig, Rákóczi út 36. számtól délre, Petőfi utca teljes területe, Vasútállomás felé vezető út
lajt elhelyezése: Faluház előtt, Rákóczi út 93., Vasútállomás
 
A munkálatok zökkenőmentes kivitelezése érdekében kérjük az Önök segítségét is, hogy munkatársaink az előre jelzett időpontokban be tudjanak jutni az ingatlan vízmérőaknájához (társasházak esetében fő vízmérő elhelyezésére szolgáló akna). Erre azért van szükség, mert csak a bekötővezeték lezárásával tudjuk biztosítani, hogy szennyeződés, illetve fertőtlenítőszeres víz ne juthasson be a lakások belső vízrendszerébe. A vezetékszakaszok tisztításának befejeztével kollégáink elvégzik a vízmérők kiiktatásával az ivóvízbekötések öblítését, és az elzáró szerelvények kinyitásával visszaállítják az ivóvízellátást.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy azokon a fogyasztási helyeken, ahol a bekötővezetékek lezárásához a bejutást nem biztosítják, a Zalavíz Zrt. az ingatlanok házi ivóvízrendszerén vagy épületgépészeti, háztartási eszközeiben keletkezett károkért nem vállal felelősséget.
A munkálatok menetéről a www.zalaviz.hu honlapon is olvashatják az aktuális információkat.
Segítségüket és megértésüket előre is köszönjük.
 
Zalavíz Zrt.