Széchenyi 2020

Híreink

Híreink

Csatornarekonstrukció - Zalaegerszeg, Petőfi Sándor utca

Csatornarekonstrukció
Zalaegerszeg, Petőfi utca
Újabb közlekedési információk
A Mártírok útja után a Petőfi utcán folytatódnak a zalaegerszegi szennyvízcsatorna-bélelési munkálatok. A kivitelezés során az eddig kiépített ideiglenes forgalmi rendben, változás történik. A Petőfi utcán is a munkavégzéshez szükséges, útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell felkészülni.
Mártírok útján a helyi és helyközi járatú autóbuszok továbbra sem állnak meg.
A munkálatok idején a türelmüket kérjük, és javasoljuk, hogy aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat!
 

 
Változások a közlekedésben:
Várhatóan 2022. augusztus 11-től.

A gépek a Petőfi utcán felvonulnak a következő építési szakaszra. A már bélelt Mártírok útján lévő szakaszokon tovább folytatódik a szennyvíztisztító aknák fedlapjainak cseréje. Az eddig kiépített forgalomirányítás megváltozik és kiegészül a Petőfi utcai forgalomkorlátozással, mely első építési ütemben a Mártírok útjától az Ady Endre utcáig lezárásra kerül. Ezen a szakaszon pontszerű szennyvízcsatorna-mosatás és kamerázás zajlik majd, illetve - táblák kihelyezésével - megkezdődik az ideiglenes forgalomkorlátozás kiegészítése is.

A Mártírok útján (a Göcseji úttól – Kazinczy térig) a teljes útszakaszra vonatkozó forgalomkorlátozás megszűnik, csak a szennyvíztisztító aknák környezetében lesznek pontszerű lezárások.
 
 
Önökért dolgozunk, köszönjük a megértésüket!