Híreink

Híreink

Forgalmi rendet érintő munkavégzés Zalaegerszegen, a Takarék-köznél

Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Zalaegerszeg Város Önkormányzatának megbízásából ivóvízhálózat, valamint szennyvíz csatorna rekonstrukció kivitelezését végezzük a Takarék-köz területén. Munkavégzés ideje latt a gépjárművel való közlekedés lehetőségét csak időszakosan tudjuk biztosítani.

bővebben...

Felhasználói Elégedettség Vizsgálat 2017

A Zalavíz Zrt. évek óta kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy Felhasználói milyennek ítélik meg tevékenységét.

Minden évben végzünk felhasználói elégedettségi felmérést.

Amennyiben elégedett munkánkkal, vagy ha észrevételei vannak azzal kapcsolatban, kérjük, mondja el nekünk! Társaságunk szeretné megismerni Fogyasztói véleményét szolgáltatásaival kapcsolatban!

Kérdőivünket ide kattintva érheti el.

bővebben...

Folyik a vihar okozta szolgáltatás kimaradások helyreállítása

Tisztelt Felhasználóink!

A tegnap esti vihar érintette a teljes működési területünket, több mint 380 objektum állt részben vagy teljesen le: ivóvízkutak, nyomásfokozók, tisztítóművek, szennyvíz átemelők.

A hibák elhárításán a Kollégáink folyamatosan dolgoznak a vihar óta, várhatóan ma kora délután a szolgáltatás mindenhol teljes mértékben helyreáll.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Köszönöm Kollégáim munkáját!

Arnhoffer András

bővebben...

Tájékoztatás - Forgalmirend-változás és útlezárás a Petőfi úton

A Zalavíz Zrt. tájékoztatja a Lakosságot, hogy Zalaegerszeg belvárosában, a Petőfi utcában, annak Kossuth L. utca és Kosztolányi utca közötti szakaszán váratlan meghibásodás miatt részleges szennyvízcsatorna rekonstrukció kivitelezési munkái kezdődnek. A munkavégzés miatt útlezárás és forgalmirend-változás lesz ezen a területen.

bővebben...