Széchenyi 2020

Híreink

Híreink

Zalaszentiván, Petőhenye, Zalaszentlőrinc, Alibánfa települések ivóvízellátása már a zalaegerszegi Keleti Vízműről biztosított

Tisztelt Felhasználóink!

Tájékoztatjuk Önöket a következőkről:

Zalaegerszeg Keleti vízműről ellátott települések ivóvízminőségjavító programja olyan szakaszhoz ért, hogy 2021.10.20-án zökkenőmentesen megtörtént a zalaszentiváni ivóvízrendszer rácsatlakoztatása a zalaegerszegi vízellátórendszerre. Így Zalaszentiván, Petőhenye, Zalaszentlőrinc, Alibánfa települések felhasználóinak ivóvízellátása ettől fogva a zalaegerszegi un. Keleti Vízműről biztosított. 

 

bővebben...

Szennyvízcsatorna kiváltási munkák - Zalaegerszeg-Pózva

Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Zalaegerszeg- Pózva városrészében, a Pózva utca és a Vasút utca érintett szakaszán szennyvízcsatorna kiváltási munkák kezdődnek 2021. szeptember elsejétől. A kivitelezés alatt szakaszosan félpályás útlezárások várhatók. A kivitelezés tervezett befejezése 2021. október 15. A munkálatok alatt megértésüket és türelmüket kérjük.

bővebben...

WSS - Vízmentő Rendszer

A „Villamos energiaszolgáltatást nélkülöző, extrém üzemi körülmények (csöpögő víz, víz alatti üzem stb.) mellett működő, tömegáram-minimumot mérő és távadó elektronikus vízmennyiség mérőrendszer, ivóvízhálózatok vízveszteségének csökkentésére” című projektet a PROCOMP Számítástechnikai és Elektronikai Kft. közreműködve a ZALAVÍZ Zrt-vel,  az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatása segítségével valósította meg .

bővebben...