Széchenyi 2020

Híreink

Híreink

Búcsúszentlászló és térsége ivó-vízminőség javítása és vízellátásának fejlesztése

Tisztelt Felhasználóink!
Búcsúszentlászló, Pölöske, Nemessándorháza, Nemes
hetés, Nemesszentandrás és Kisbucsa település lakói részére!
 
Zalavíz Zrt. tájékoztatja Önöket, hogy a KEHOP-2.1.3-15-2019-00091 azonosítószámú „Búcsúszentlászló és térsége ivó-vízminőség javítása és vízellátásának fejlesztéseˇ című projekt keretein belül a munkálatok megkezdődtek a Búcsúszentlászlói telephelyen, mely során a vízkezelő technológia elbontásra kerül és új modern technológia kerül kiépítésre, majd beüzemelésre.
 
bővebben...

Nagykapornak vízbázisról ellátott települések ivóvízminőség-javítása és vízellátásának fejlesztése” - vízminőséggel kapcsolatos észrevétel bejelentése

Tisztelt Nagykapornaki, Misefai, Padári, Bezerédi, Orbányosfai, Nemesrádói Fogyasztók!
Vízminőséggel kapcsolatos észrevételeiket szíveskedjenek a Zalavíz Zrt. ingyenesen hívható 80/202-178 hibabejelentő számára bejelenteni, annak érdekében, hogy Kollégáink mielőbb be tudjanak avatkozni.
Azon fogyasztók számára, akinek a belső hálózatán a probléma még fennáll, 7:00 órától 19:00 óráig lajtból víz vételezési lehetőséget biztosítunk 

Nagykapornak Kisfaludy u. 1 Szociális Otthonnál.

Együttműködésüket köszönjük!
bővebben...

Nagykapornak vízbázisról ellátott települések ivóvízminőség-javítása és vízellátásának fejlesztése” elnevezésű projekt próbaüzemi szakasza 2022.09.26-án a hálózatra termelés időszakába lépett.

Tisztelt Felhasználóink!
Nagykapornak, Misefa, Padár, Bezeréd, Orbányosfa, Nemesrádó település lakói részére!

A Zalavíz Zrt. tájékoztatja Önöket, hogy:
A “KEHOP-2.1.3-15-2017-00081 azonosítószámú, „Nagykapornak vízbázisról ellátott települések (Nagykapornak, Misefa, Padár, Bezeréd, Orbányosfa) ivóvízminőség-javítása és vízellátásának fejlesztése” elnevezésű projekt próbaüzemi szakasza 2022.09.26-án a hálózatra termelés időszakába lépett.

bővebben...

Vízvezeték és szennyvíz csatorna rekonstrukció - Ebergényi utca Zalaegerszeg

Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2022.10.10-től Zalaegerszegen, az Ebergényi utcában vízvezeték és szennyvíz csatorna rekonstrukciós munkák kezdődnek. A kivitelezés ideje alatt ideiglenes félpályás útlezárások várhatók. A beruházás tervezett befejezése 2023.02.28.

Az építés ideje alatt kérjük a közlekedők türelmét és megértését!

bővebben...

A hűséget jutalmaztuk - jubileumi oklevél átadás 2022

A hűséget jutalmaztuk
Az idei évben 42 Kollégánkat köszöntöttük, akik legalább 10 éve a Zalavíz Zrt-nél dolgoznak. Vannak olyanok is, akik immár negyvenedik éve.
Illetve átadtuk az ötödik alkalommal megítélt Zalavízért Érdemérem elismerést.
Ezúton is gratulálunk Munkatársainknak!

bővebben...