Híreink

Híreink

Szennyvízcsatorna kiváltási munkák a Göcseji úton

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Zalaegerszegen a Göcseji út 16-24. sz. közötti szakaszán (Állatkórház - Népegészségügyi Hivatal) szennyvízcsatorna kiváltási munkákat végzünk augusztus 26-tól várhatóan szeptember 10-ig.

 Megértésüket és türelmüket köszönjük.

bővebben...

Szennyvízcsatorna kiváltási munkák a Kosztolányi úton

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Zalaegerszegen a Kosztolányi útnak a Vasútállomás és Palatinus Étterem közötti szakaszán, a városba vezető forgalmi sávban (a forgalom egy sávon fog haladni) szennyvízcsatorna kiváltási munkákat végezünk július 31-től augusztus 07-ig.

 Megértésüket és türelmüket köszönjük.

bővebben...

Kaszaháza - Ivóvíz rekonstrukció

A ZALAVÍZ ZRT. ezúton tájékoztatja Önöket, hogy Társaságunk az ivóvízminőség javító projekt keretében, a Szabadics Zrt megbízásából, ivóvízhálózat rekonstrukciós munkát végez Zalaegerszeg, Batthyány utca, Kaszaházi út, Ságodi út területén.

A kivitelezés során éjszakai munkavégzés is lesz.

bővebben...

Ivóvízhálózat rekonstrukciós munkák Zalaegerszegen

A Zalavíz Zrt. ezúton tájékoztatja Felhasználóit, hogy Társaságunk az ivóvízminőség javító projekt keretében, a Szabadics Zrt. megbízásából, ivóvízhálózat rekonstrukciós munkát végez Zalaegerszegen a Batthyány utca, Kaszaházi út, Ságodi út területén.

bővebben...

Munkahelyi képzések Társaságunknál

A Zalavíz Zrt ismét sikeresen pályázott, ezúttal a GINOP pályázat rendszeréhez nyújtott be kérelmet képzési támogatásra, nagyvállalati kategóriában. A pályázat megvalósítása tavaly ősszel kezdődött és a napokban fejeződött be, a részletekről Fókás Gábor HR vezetőt kérdeztük.

bővebben...

Felhívás - Megnövekedett ivóvíz felhasználás

Tisztelt Felhasználóink!

Az elmúlt pár nap meleg időjárásamegszokottól eltérő, jelentős, több ivóvízrendszerünknél 30%-ot meghaladó ivóvíz felhasználás növekedést okozott. Ezeken a területeken a vízellátást biztosító kutak, gépek, berendezések, a rendkívüli csúcsigények kielégítése érdekében napi 24 órában, megállás nélkül üzemelnek. Így a meghibásodás kockázata nagyobb. Hiba vagy vízigények további növekedése esetén vízhiányos helyzet alakulhat ki.

bővebben...

Nyitott laboratórium - díjmentes lakossági ivóvíz vizsgálat

Az Országos Közegészségügyi Intézetben (továbbiakban: OKI) az „Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése” elnevezésű komplex népegészségügyi projekt részeként sor kerül a lakosság ivóvíz eredetű ólom bevitelének felmérésére és értékelésére. A program keretében az ólom-oldékonyságot befolyásoló tényezőket, az ivóvíz ólom tartalmának egészséghatását, a teljes hálózatcseréig használható átmeneti lehetőséget, mint pl. a vegyszeradagolás és az otthoni víztisztító kisberendezések használata. Az eredmények alapján sor kerül lakossági tájékoztató anyagok és módszertani útmutatók elkészítésére.

További információk az alábbi linkre kattinva érhetők el:

https://www.antsz.hu/data/cms84464/lakossagi_felhivas.pdf

 

 

 

bővebben...