Híreink

Híreink

Friss ivóvízzel a hőség ellen

Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy  a hőségre való tekintettel Társaságunk az idei évben is friss ivóvizet oszt a Kovács Károly téren. 

bővebben...

Útlezárás Zalaegerszeg belvárosában

A Zalavíz Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a zalaegerszegi Kosztolányi Dezső utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésében munkavégzés lesz, 2017. június 19-e és 25-e között.

bővebben...

Üzletszabályzat tervezet véleményezésre

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Zalavíz Zrt. módosítja Üzletszabályzatát. A jogszabályi előírásnak megfelelően Társaságunk az Üzletszabályzat tervezetét véleményezésre közzéteszi honlapján.

bővebben...

Csatornahasználati illemtan

A közhiedelmekkel ellentétben a szennyvízcsatornába nem engedhető bele minden, ami a WC-n, a víznyelőn és az aknafedlapon keresztül belefér. Még akkor sem, ha azt feltételezzük, hogy a szennyvíztisztító majd úgyis ártalmatlanít minden leeresztett anyagot.

bővebben...

Locsolási kedvezmény igénylése

A házikert öntözéséhez szükséges locsolási vízhasználatra eső szennyvíz elvezetési díj mennyiségi korrekció igénybevétele elkülönített mérés nélkül locsolási kedvezmény igénylésével történhet.

bővebben...

Víz Világnapi pályázataink

Minden évben megünnepeljük a Víz Világnapját, hogy ezzel is felhívjuk a figyelmet az egyik legfontosabb természeti kincsünk, a víz fontosságára, védelmének szükségességére. Az idei évben hagyományosan alkotói pályázatot hirdetünk, valamint üzemlátogatást és szakmai napot szervezünk.

bővebben...

Sok vízmérő fagyott el az extrém hidegben

Az elmúlt időszak extrém hideg időjárása miatt az átlagosnál több bejelentés érkezett a Zalavíz Zrt-hez elfagyott vízmérővel kapcsolatosan. Célszerű most az ingatlanok vízmérőit és belső hálózatát gyakrabban ellenőrizni, ezzel elkerülhetők a kellemetlen meglepetések.

bővebben...

Év Felelős Foglalkoztatója díjat kaptunk

Év Felelős Foglalkoztatója díjat vett át a Zalavíz Zrt. október 24-én, Budapesten. Az OFA Nonprofit Kft. által létrehozott pályázat célja a felelős foglalkoztatói szemlélet népszerűsítése, a jó gyakorlatok bemutatása és elismerése.

bővebben...