Híreink

Híreink

Elérhető megújult elektronikus számlafelületünk

Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Zalavíz e-ügyfélszolgálat keretében, megújult formában elindult elektronikus számlafelületünk, mely a következő hivatkozással érhető el: https://e-ugyfelszolgalat.zalaviz.hu/

A korábbi, Számladirekt rendszerben használt regisztrációs adatokkal (felhasználónév, jelszó) tud bejelentkezni, újra regisztrálni nem szükséges. Amennyiben elfelejtette jelszavát, módjában áll azt megváltoztatni a bejelentkezési felület alján található „Elfelejtett jelszó” menüpontban.

Amennyiben van lejárt számlája, a Fizetés gombra kattintva azonnal kiegyenlítheti azt online, bankkártyája/hitelkártyája adatainak segítségével. A befizetett összeg Társaságunknál történő lekönyvelésével zárul a feldolgozás folyamata, melyet a felületen Ön is nyomon követhet. A számlák rendezésére 8 napos türelmi időt hagyunk.

Felhalmozódott számlák és nagy terhet jelentő magas összegű számla esetén Társaságunk lehetőséget biztosít a részletfizetésre, a feltételek fennállása esetén. Ezzel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre az ugyfelszolgalat@zalaviz.hu e-mail-címen, vagy a 06/92 500-390, 500-392 telefonszámokon.

Az elmúlt időszakban több megkeresés érkezett Társaságunkhoz az e-számla oldallal kapcsolatban. A befizetéssel és számlamegtekintéssel kapcsolatos problémák az új felületen már megoldásra kerültek.
Amennyiben további kérdése van, forduljon Hozzánk bizalommal.

Köszönjük eddigi türelmét és megértését!