Széchenyi 2020

Híreink

Híreink

Csatornarekonstrukció - Zalaegerszeg, Mártírok útja

Újabb közlekedési információk

Folytatódnak a szennyvízcsatorna-bélelési munkálatok a zalaegerszegi Mártírok útján. A kivitelezés során az eddig kiépített ideiglenes forgalmi rend megmarad, és a kivitelezés előrehaladtával kiegészül, így további, útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell felkészülni.

Mártírok útján a helyi és helyközi járatú autóbuszok továbbra sem állnak meg.

A munkálatok idején a türelmüket kérjük, és javasoljuk, hogy aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat!

Változások a közlekedésben:

2022. augusztus 08.

  • A gépek a Mártírok útján felvonulnak a következő építési szakaszra. A már bélelt szakaszokon tovább folytatódik a szennyvíztisztító aknák fedlapjainak cseréje. Az eddig kiépített forgalomirányítás megváltozik, kiegészül a Vörösmarty Mihály utcától az Kazinczy térig. Ezen szakaszon pontszerű szennyvízcsatorna-mosatás és kamerázás zajlik majd, illetve - táblák kihelyezésével - megkezdődik az ideiglenes forgalomkorlátozás kiegészítése is.

 

  • A Köztársaság útjáról ismét rá lehet hajtani egyenesen a Mártírok útjára.

 

  • A Botfy utcától a Kisfaludy utcáig tartó szakaszon továbbra is érvényben maradnak az eddigi lezárások.

 

  • Augusztus 8-tól várhatóan augusztus 11-ig lezárás lép érvénybe a Mártírok útjának a Kisfaludy utcától a Kazinczy térig tartó szakaszán is. A Kazinczy tér felől ugyanakkor be lehet kanyarodni a Mártírok útjára, egészen az Eötvös József utcai zárásig, tehát a környék üzletei, szolgáltatói megközelíthetőek maradnak. Azoknak viszont, akinek nem itt lesz az úticéljuk, hanem déli irányba szeretnének közlekedni, célszerű a Kossuth Lajos utcát választaniuk.

Önökért dolgozunk, köszönjük a megértésüket! ●●