Széchenyi 2020

Vízhiánnyal járó karbantartási munkák

Vízhiánnyal járó karbantartási munkák

Vízhiánnyal járó tervezett karbantartási munkák

A ZALAVÍZ ZRT. tervszerűen végzi karbantartási és felújítási tevékenységét annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson Felhasználóinak.

A munkálatok ideje alatt azonban átmenetileg nyomáscsökkenés, vízminőség változás, illetve vízhiány előfordulhat. Ezekről weblapunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket, így felkészülhetnek rá, illetve figyelembe vehetik, amennyiben építkezési, vagy egyéb vízigényes munkálatokat terveznek.
A munkálatok ideje alatt átmenetileg útfelbontás, forgalmirend változás, illetve útlezárás előfordulhat. Ezekről weblapunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket, így felkészülhetnek rá.

Az egysávos szűk utcákban megvalósult vízvezeték, és szennyvízcsatorna építések eredményeként az ott élők komfortérzete jelentősen javult. Azonban ezen szolgáltatásokkal is időnként előfordulhat üzemzavar, meghibásodás.

A hibaelhárítás a szűk utcákban sajnos közlekedési nehézségekkel, esetleg a közlekedés ideiglenes akadályozásával járhat, annak ellenére, hogy kollegáink mindent megtesznek a gyors hibaelhárítás érdekében.

Amennyiben a fentiekhez hasonló helyzettel találkozik, kérjük megértését, hiszen a hiba gyors és precíz elhárítása az közös érdekünk.