Széchenyi 2020

Híreink

Híreink

Csatornarekonstrukció - Zalaegerszeg, Petőfi S. utca

Újabb közlekedési információk

 

Petőfi Sándor utcán a szennyvízcsatorna-bélelési munkálatok tovább folytatódnak. A kivitelezés során az eddig kiépített ideiglenes forgalmi rendben, változás történik. A Petőfi utcán továbbra is útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell felkészülni.

Mártírok útján a helyi és helyközi járatú autóbuszok 2022. augusztus 17. még továbbra sem állnak meg.

 

 

A munkálatok idején a türelmüket kérjük, és javasoljuk, hogy aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat!

Változások a közlekedésben:

2022. augusztus 13-tól:

  • A Vizslaparki út és az Ady Endre utcák között a Petőfi utcán a kiépített ideiglenes forgalomkorlátozás továbbra is érvényben marad, és kiegészül a Kossuth Lajos utcáig. Ezen útszakaszon pontszerű lezárásokra lehet számítani.
  • A szombati napon 13-án délelőtt 11órától délután 14óráig a Petőfi Sándor – Ady Endre utcai kereszteződés zárásra kerül, így ezen időtartam alatt az Ady Endre utca, a Kisfaludy és Vörösmarty utcáktól zsákutca lesz.
  • A Mártírok útján (a Göcseji úttól – Kazinczy térig) a teljes útszakaszra vonatkozó forgalomkorlátozás megszűnik, csak a szennyvíztisztító aknák környezetében lesznek pontszerű lezárások.

2022. augusztus 15-től:

  • A gépek felvonulnak a Kossuth Lajos utca és Kosztolányi Dezső utca közötti építési szakaszra. Ezen szakaszon a Petőfi Sándor utca, a Kosztolányi utcától a Tüttőssy Ferenc utcáig zárásra kerül, a Kosztolányi utcáról a Petőfi Sándor utcában nem lehet behajtani és a Kosztolányi – Petőfi utcák kereszteződésében sáveltolásra kell számítani.

Önökért dolgozunk, köszönjük a megértésüket! ●●