Széchenyi 2020

Híreink

Híreink

Munkahelyi képzések támogatással

A GINOP Plusz-3.2.1 "A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésen keresztül történő támogatásról" program keretében a Zalavíz Zrt. 9 képzést valósított meg, összesen 101 munkatárs képzésére nyújtott lehetőséget a támogatás.

A pályázati célnak és feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalhoz kellett benyújtani a kérelmet, amelyet társaságunk 2021 év végén tett meg. A pozitív döntésről februárban kaptunk értesítést.

Áprilisban három képzés indult el. A kommunikációs, amelyen 10 olyan munkatársunk vett részt, akik rendszeresen ügyfelekkel, partnerekkel állnak kapcsolatban. A csőhálózatszerelő képzésre 7 kollégát iskoláztunk be, akik a képzés sikeres zárásával csőhálózatszerelő szakmai végzettséget szerezhettek. A PLC programozásra (alsó kép), belső auditor és gázhegesztő képzésre (felső kép) 8-8-8 munkatársatsikerült beiskolázni. Informatikai jellegű képzésen összesen 40 fő vett részt, 20 fő informatikai alapismereteket sajátított el, míg 20 munkatársunk a táblázatkezelést, Excel program kezelést tanult. Kommunikáció és együttműködést segítő tréningek közül a művezetői, középvezetői ismeretek, valamint az ügyfélszolgálat mesterfokon tréninget valósítottuk meg.

A képzéseket az ütemtervnek megfelelően tudtuk megvalósítani, és az eredeti 2022.11.30-i dátummal a projekt zárása is megvalósult. A képzésekre 7.242.000 Ft, míg a kieső munkabér támogatására 9.578.544 Ft támogatást nyertünk.